magyar – héber Audio nyelvleckék

book2 – magyar – héber kezdőknek”

Héber nyelven egyszerűen és gyorsan a book2 ingyenes MP3 nyelvtanfolyamaival. Az itt elérhető oldalon egy komplett héber nyelvtanfolyam csomag található 100 leckével (amelyből 100 nyelvlecke teljesen ingyenes). A nyelvtanfolyam hanganyagának párbeszédei és a példamondatok anyanyelvi beszélők segítségével készültek. A tanfolyam semmilyen nyelvtani előismeretet nem igényel!

Héber nyelvleckéink elérhetőek mobil App formájában iPhone vagy Android készülékekre is

Magyar-héber book2-nyelvleckéink elérhetőek iPhone alkalmazás héber vagy Android alkalmazás héber formájában is. Magyar-héber nyelvleckék így könnyedén elsajátíthatók akár út közben is mobiltelefon vagy táblagép segítségével.

 

Tartalomjegyzék

Figyelem! a fentiekben részletezett információk kizárólagosan az általános tájékoztatást szolgálják. A közreadottak rendszeresen frissítésre kerülnek, de semmi esetre sem követik automatikusan a jogszabályi változásokat. A megjelölt források, és jogszabályi hivatkozások ezzel szemben részletesebb és a jogszabályi környezet változásait folytonosan követő információkat tartalmaznak, ezért elengedhetetlen, a konkrét és személyre szabott döntések meghozatalát megelőző tanulmányozásuk