HaMOADON, a klub

SÁRGA OLDALAK

MISPOHE fb csoport

CHOMA fb csoport

Olim blogok:

OLIM MAGAZIN
CHOMA group online magazinja. Erecről, izraeli emberekről, izraeli kultúráról szóló írások. Minden ami egy olé számára információt tájékozódást jelent
IZRAELI BARANGOLÁSOK
Izraelben 44 nemzeti park és 38 kiemelt természetvédelmi terület található. Hosszú távra kell terveznie annak aki szisztematikusan szeretné valamennyit meglátogatni.
ARCKÉPCSARNOK
Körülnézve (régi) új hazánkban, távol a szülőföldünktől, az évek során számos tanulságos történetet hallottunk sikerről és bukásról, könnyű és nehéz menetelésről....

Van kérdésed?

Készek, és nyitottak vagyunk a párbeszédre

*

*

AMENNYIBEN EGYETÉRTESZ VELÜNK ABBAN,    hogy nem szabad magukra hagyni az olékat, és lehetőséghez mérten segítenünk, támogatnunk kell beilleszkedésüket.

AMENNYIBEN FONTOSNAK TARTOD, hogy ösztöndíjakkal, kedvezményes kölcsönökkel, és egyéb támogatásokkal lehetőséget kell adnunk számukra, hogy minél előbb, ön- és családfenntartókká válhassanak, hogy az elkövetkezendőkben, már ők is részt tudjanak vállalni a támogatási programjainkban.

AMENNYIBEN ANYAGI HELYZETED MEGENGEDI, kérjük adakozz esetenként, vagy havonta 100 sekelt, (vagy többet) ahogyan azt évtizedekkel korábban eleink is tették.

 

TOVÁBB

Privácy Policy
Adatvédelmi irányelvek